Nazaj

Nova funkcionalnost: QR mize in ceniki


🚀 Predstavljamo Kassapos QR Cenike - prihodnost naročanja v gostilnah in barih! 🍽️📱

📲 Preprosto skeniranje: S Kassapos QR Ceniki je postopek naročanja postal izjemno enostaven. Vse, kar morate storiti, je, da skenirate QR kodo, ki se nahaja na vaši mizi, in takoj boste dostopali do celotnega menija. Nič več iskanja natakarja ali čakanja na meni!

🍔 Hitro naročanje: Ko najdete želene jedi in pijače v meniju, preprosto pritisnite 'Pokliči natakarja' za takojšnjo pomoč ali 'Zahtevaj račun', ko ste pripravljeni na odhod. Naročanje še nikoli ni bilo tako hitro in enostavno.

⏱️ Brez čakanja: Ena izmed največjih prednosti Kassapos QR Cenikov je, da bistveno zmanjšuje čas čakanja. Uživate v hitrejši storitvi in manj čakanja na natakarja, kar izboljšuje vašo celotno izkušnjo v gostilni ali baru.


Kassapos QR Ceniki omogočajo tudi bolj učinkovito delo za natakarje, saj imajo boljši pregled nad naročili in lahko hitreje odgovorijo na zahteve strank. To pomeni, da bodo vaša naročila obdelana hitreje, kar vam omogoča, da se osredotočite na uživanje ob hrani in pijači.

Poleg tega Kassapos QR Ceniki prinašajo dodatne prednosti, kot so zmanjšanje uporabe papirja in boljši nadzor nad meniji, ki jih lahko enostavno posodabljate brez potrebe po tiskanju novih verzij.

Kaj še čakate? Skenirajte, naročite in uživajte!


Qr koda za digitalni cenik

Vir: Facebook
Vir: Instagram
Vir: Twitter (X)
Vir: LinkedIn
Vir: TikTok