O PODJETJU IN KONTAKTI


Vizitka

Naziv podjetja: Kassapos, Nina Božjak s.p.
Naslov podjetja: Rudarska cesta 2, 1412 Kisovec, Slovenia
Poslovalnica Izlake: Izlake 3, 1411 Izlake, Slovenia
Davčna številka: SI15798488
Transakcijski račun: SI56 6100 0000 6419 516
E-pošta: info@kassapos.si
Telefon: 040 791 437


Z veseljem vam predstavljamo podjetje Kassapos, ki se že od leta 2011 ukvarja z razvojem in prodajo visokokakovostnih davčnih blagajn. Naša predanost in strokovnost v poslu nas postavljata v ospredje na trgu, kjer smo si pridobili zaupanje številnih zadovoljnih strank.

V našem podjetju se osredotočamo na izjemno kakovost naših izdelkov. Davčne blagajne, ki jih ponujamo, so rezultat skrbno načrtovanega razvoja in nenehnega izboljševanja. S tem zagotavljamo zanesljivost, enostavno uporabo ter skladnost z zakonodajo.

Pri Kassaposu cenimo odnose s strankami. Naše strokovno svetovalno osebje je vedno pripravljeno pomagati pri izbiri prave davčne rešitve glede na vaše poslovne potrebe. Smo tu, da vam olajšamo postopek implementacije in vam zagotovimo potrebno podporo skozi ves proces.

Verjamemo v moč partnerstev. Sodelujemo z drugimi podjetji, ki delijo naše vrednote in cilje, kar nam omogoča, da ponujamo celovite rešitve za različne poslovne panoge. Naše stranke so del naše skupnosti, in skupaj gradimo uspešne poslovne poti.

Pri Kassaposu se zavedamo pomembnosti trajnostnega razvoja. Zato se trudimo zmanjševati vpliv na okolje in spodbujati odgovorno poslovanje. Naša davčna tehnologija je zasnovana tudi s ciljem pomoči podjetjem pri doseganju okoljskih ciljev.

Zahvaljujemo se vsem našim strankam, ki so nam zaupale vse te leta. S ponosom gledamo na našo pot in se veselimo nadaljnjih izzivov in dosežkov. Kassapos ostaja vaš zanesljiv partner v svetu davčnih rešitev. Za več informacij o naših izdelkih in storitvah nas kontaktirajte, in z veseljem vam bomo pomagali. Hvala, ker ste del Kassapos skupnosti!