Nazaj

Nova Funkcionalnost: Plačevanje Računov s UPN QR Kodo

Z veseljem vam sporočamo, da smo v Kassapos pisarni uvedli novo funkcionalnost, ki vam omogoča še lažje plačevanje vaših računov. Od zdaj naprej lahko vaše stranke preprosto plačajo račune z uporabo UPN QR kode!


Kako deluje?

1. Prejem računa: Ko vaša stranka prejme račun, bo na njem vidna UPN QR koda.
2. Skeniranje kode: Stranka preprosto uporabi svoj mobilni telefon ali drugo napravo za skeniranje UPN QR kode.
3. Hitro plačilo: Po skeniranju kode se vsa plačilna polja samodejno izpolnijo, stranka samo potrdi plačilo in položnica je plačana.

Prednosti UPN QR Kode:

- Enostavnost in hitrost: Ni več potrebe po ročnem vnašanju podatkov. Skeniranje kode in potrditev plačila vzameta le nekaj sekund.
- Natančnost: Skeniranje UPN QR kode zagotavlja, da se vsi podatki (znesek, referenca, prejemnik) vnesejo pravilno, brez napak.
- Priročno: Stranke lahko plačilo opravijo kjerkoli in kadarkoli, kar povečuje njihovo zadovoljstvo in zvestobo.

Kako začeti?

Če ste že naš uporabnik, boste opazili, da so UPN QR kode zdaj avtomatično vključene na vseh računih. Če še niste naš uporabnik, vas vabimo, da se nam pridružite in izkoristite to in številne druge funkcionalnosti, ki jih ponujamo.

Pogosta Vprašanja

Kaj je UPN QR koda?
UPN QR koda je standardizirana koda, ki omogoča enostavno in hitro plačevanje računov s skeniranjem kode z mobilnim telefonom ali drugo napravo. Vsebuje vse potrebne podatke za plačilo, kot so znesek, prejemnik in referenčna številka.

Kako lahko stranka skenira UPN QR kodo?
Stranka lahko uporablja katerokoli aplikacijo za mobilno bančništvo, ki podpira skeniranje UPN QR kod. Večina slovenskih bank že ponuja to funkcionalnost v svojih mobilnih aplikacijah.

Ali je varno uporabljati UPN QR kode?
Da, uporaba UPN QR kod je zelo varna. Koda je generirana s strani našega sistema in vsebuje vse potrebne varnostne mehanizme, da zagotovi pravilno in varno plačilo.

Za več informacij nas lahko kontaktirate ali obiščete našo pisarno. Z veseljem vam bomo pomagali in odgovorili na vsa vaša vprašanja.

Plačevanje Računov s UPN QR Kodo

Vir: Facebook
Vir: Instagram
Vir: Twitter (X)
Vir: LinkedIn